• 01

    Alamat Registrasi

    116 # Dalan Fangzheng, Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi Jiujiang, Kutha Wuhu, Anhui

  • 02

    Pegawe

    150 (Teknis & Mutu Dep.30.000Produksi Dep.100) .

  • 03

    Area Bangunan

    40000㎡ (Total area produksi basis produksi kabupaten Wuhu lan basis produksi Kota Wuhu)

  • 04

    Nilai Output 2017

    Swara Atus Atus Yuta

index_advantage_bn

Produk Anyar

  • Pegawe

  • Tanggal Madeg

  • Area Bangunan

  • Nilai Output 2018

Napa Pilih Kita

  • Filsafat bisnis perusahaan saya yaiku "Karir apik ing spesialisasi, lan sukses bisa ditampa kanthi mikir". Kita wis setya riset lan pangembangan ros-rol kemudi, dadi teknologi minangka inti. Perusahaan kasebut wis disertifikasi dening ISO9000 ing taun 2007, lan wis entuk lan ngetrapake manajemen mutu TS16949 ing taun 2017. Lan nambah dadi IATF16949 ing taun 2019. Nilai output 2018 cedhak $ 15,000,000.00.

Warta